loading

 

Project details

Project:

Apotheek Musselkanaal

Projectdatum:

December 2015

Cliënt

Apothekers Groep

Projectomschrijving:

In een oud schoolgebouw is samenwerking met Jaap Stobbe Vormgevers en in opdracht van de apothekersgroep Groningen aan Nijverheidslaan in Musselkanaal een gezondheidscentrum gecreëerd. Hiervan hebben wij het interieurontwerp en bouwbegeleiding voor onze rekening genomen. Doelstelling van deze apotheek was naast een fijne werkruimte voor de medewerkers een huiselijke uitstraling te creëren. Door de visgraad vloer en het kleurgebruik is dit gelukt. De grote kastenwand in de apotheek is gemaakt van plaatmateriaal waarin het gras van het Reitdiep in Groningen is verwerkt. Huis Veendam ontwikkelt dit materiaal en wij wilden dit bijzonder product graag in dit project verwerken.